در این مقاله از سلسله آموزش های POWER BI ، به نحوه ایجاد KPI ها و اضافه کردن Data Source و Data Set در پرتال پاور بی آی ریپورت سرور میپردازیم.
این کار(KPI) به صورت کلی در سه مرحله انجام میشود :
1. اضافه کردن Data Source
2. ایجاد Dataset
3. اضافه کردن KPI
مرحله اول : برای اضافه کردن Data Source مطابق شکل زیر بر روی آن کلیک میکنیم :
در پنجره باز شده یک اسم وارد میکنیم. در قسمت connection نوع دیتا سورس و کانکشن استرینگ را مطابق با شکل زیر انتخاب میکنیم.در قسمت Credentials نحوه اکسس به دیتابیس را وارد میکنیم . میتوانید از گزینه Test Connection جهت ارتباط درست با دیتابیس استفاده کنید . در نهایت بر روی Create کلیک میکنیم :
اگر به صفحه اصلی برویم ، مشاهده میکنیم که دیتا سورس ما اضافه شده است :
مرحله دوم : برای اضافه کردن Dataset مطابق شکل زیر بر روی آن کلیک میکنیم :
در این قسمت پیغام باز شدن Report Builder را میدهد ، اگر بر روی سیستم خود آن را نصب ندارید بر روی گزینه Get Report Builder کلیک کنید تا دانلود و نصب شود.
از آنجاییکه در مرحله قبل دیتاسورس را مشخص کرده ایم، بر روی Create کلیک میکنیم :
در پنجره باز شده ، نحوه اکسس به دیتاسورس را وارد میکنیم :
از قسمت Database View ، جدول مدنظر را انتخاب میکنیم. بر روی Run Query کلیک کرده تا نتایج را در قسمت پایینی پنجره مشاهده کنیم :
سپس بر روی تب File کلیک و save میکنیم :
اگر صفحه پرتال را رفرش کنیم ، مشاهده میکنیم که دیتاست ما تعریف شده است.
مرحله سوم : برای اضافه کردن KPI مطابق شکل زیر بر روی KPI کلیک میکنیم :
در پنجره باز شده و در قسمت Value Format میتوانید نوع نمایش KPI را مشخص کنید. در قسمت Value میتوانید مقدار را انتخاب کنید، سایر قسمت ها هم مثل Goal ,Status, Trend Set میتواند دیتا داشته باشد. Value میتواند یا به صورت دستی باشد یا توسط یک فیلد خوانده شود.زمانی که بر روی Dataset Field کلیک میکنیم باید دیتاستی که در مرحله قبلی ساخته ایم را انتخاب و ستون و عملگری که میخواهیم را مشخص کنیم تا به عنوان KPI در صفحه پرتال اضافه شود. برای مثال من ماکزیمم سطح سفارش دهی مجدد را انتخاب میکنم.
میتوانید یک اسم و توضیحات در قسمت KPI Name و Description جهت خوانایی بیشتر اضافه کنید. در نهایت بر روی Apply کلیک کنید تا به صفحه پرتال اضافه شود.
برای اینکه عدد شما به صورت دوره ای رفرش شود ، لازم است بر روی سه نقطه موجود در دیتاست کلیک کنید و از قسمت Manage و سپس Caching یک Cache refresh plans ایجاد کنید.
ایا مایلید درمورد مونگو دیبی بدانید؟ با ما همراه باشید
دیدگاه ها
دیدگاه شما