۷ خرداد

5 فایده ی مهم هوش تجاری در کسب و کار شما

هوش تجاری در کسب و کار

1- به راحتی می‌توانید گزارشات سریع تهیه کنید :

هر شرکت یا کسب و کاری بخش ها و دپارتمان های متفاوتی دارد. اطلاعات بخش های مختلف در فرمت های مختلف پخش شده اند. بیشتر تلاش هایی که برای جمع آوری اطلاعات انجام می شود، باید این اطلاعات را مرتب کند و به فرمتی تبدیل کند که بتوان آنها را تحلیل و بررسی کرد. با استفاده از ابزارهای پیشرفته هوش تجاری در کسب و کار در کمترین زمان ممکن می تواند یک گزارش کامل و خوانا از هرکدام از بخش های شرکت داشته باشید.

به عنوان یک مدیر یا صاحب کسب و کار، این برای شما کاملا حیاتی است که بدانید که دیتاهای شرکت شما به شما چه می گویند. البته واضح است که اطلاعات معادل هوش تجاری در کسب و کار نیست. این مخصوص به زمانی است فوق العاده کاربرد دارد که شرکت شما بخش های مختلف دارد و اطالاعات بخش های مختلف چندان به هم مرتبط نیستند و شما برای تصمیم گیری به این اطلاعات نیاز دارید.

هوش تجاری در کسب و کار با سینا محمدیاری

هوش تجاری در کسب و کار با سینا محمدیاری

2- به تصمیمات سریع و هوشمندانه شما کمک می‌کند :

بگذارید اینطور برایتان بگویم، تمام درآمد و سود شرکت مستقیما به تصمیمات استراتژیک مربوط می شود.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که مدت زمان تقریبی برای برای تهیه یک گزارش IT چیزی حدود دو روز است. در جهان پر سرعت معاصر، داده ها مدام در حال تغییر و نوسان هستند. در طول دو روز داده ها تغییرات زیادی می کنند. در حقیقت مدیران و استراتژیست های شرکت نیاز دارند که به اطلاعات به روز (آپدیت) دسترسی داشته باشند تا بتوانند به سرعت تصمیم بگیرند و جایگاه خود را در بازار از دست ندهند.

این اعداد و ارقام اصلا چیز کمی نیستند، دقیقا به کمک همین اعداد و ارقام است که می توانید راه حل های درست و درآمدزا برای کسب و کار خود پیدا کنید.

هدف نهایی یک کارشناس BI این است که اطلاعات شرکت شما را به یک تجزیه تحلیل ساختارمند تبدیل کند. به بیانی دیگر یک کارشناس واقعی هوش تجاری در کسب و کار که می تواند به تصمیمات استراتژیک و سریع شرکت کمک کند.

هوش تجاری در کسب و کار با اطلاعات به روزی که در اختیار مدیران قرار می دهد کمک می کند که وضعیت مالی شرکت به سمت مثبت حرکت کنید و تصمیمات درست گرفته شود.

شاخص کلیدی نتیجه

3- بهره وری شرکت شما را زیاد می کند :

هوش تجاری در کسب و کار این قابلیت را دارد که راه کارهای نادرست را مشخص کند، وضع کنونی شرکت را به دقت مشخص کند و در ادامه مشخص کند که روزانه چه کارهایی باید انجام شود، اولویت های شرکت چیست و هرکس چه کاری باید انجام دهد. در حقیقت قرار است ببیند که در کدام بخش ها ضعف وجود دارد،کدام بخش ها باید پیشرفت کنند و به امکانات جدیدتری مجهز شوند.

4- سرعت بخشیدن به بازگشت سرمایه :

اوج تمام خواسته های یک شرکت و تمام چیزهایی که در بالا گفتیم می تواند در “رشد سریع برای بازگشت سرمایه” خلاصه شود. بدون بینش درست و دیسیپلین مشخص، یا در در دام روش های نخ نما و قدیمی می افتید یا به حدس و گمانه زنی در مورد رفتارهای کاربران و چیزهایی از این قبیل می افتید. این ها مهم ترین آفت های کسب و کار شما هستند و دقیقا همان چیزهایی هستند که باعث شکست کسب و کار شما و بسیاری دیگر مانند شما می شوند.

5- کاهش هزینه های نیروی انسانی :

با رشد و پیشرفت جهان امروز ما، مهم ترین نیازی که جهان کسب و کار از هر زمان دیگری بیشتر به آن نیاز دارد، نیاز به تجزیه تحلیل داده ها و اطلاعات است. از طرف دیگر خود این داده ها روز به روز پیچیده تر و چند بعدی تر می شوند، چراکه شرکت ها و کسب و کارها مدام در حرکت به سوی گسترده شدن و توسغه حرکت می کنند.

پس به موازات این حرکت نیاز به نیروهای انسانی متخصص برای تحلیل داده ها و تهیه گزارشات هم از هر زمان دیگری بیشتر می شود. اگر بخواهید از روش های سنتی استفاده کنید باید تعداد زیادی نیرو استخدام کنید، مدام گزارش بخواهید و مدام کسی باشد که این گزارشات را چک کند، اما یک متخصص هوش تجاری در کسب و کار تمام این کارها را انجام می دهد و در سریع ترین زمان ممکن گزارشات مورد نیاز شما را تهیه می‌کند. به عبارتی دیگر در وقت، زمان و هزینۀ شما به شدت صرفه‌جویی می کند.

هوش تجاری در کسب و کار با مهندس سینا محمدیاری

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن به آن روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تاکنون رأی داده نشده ! اولین کسی باشید که این مطلب را ارزیابی می کنید

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 + نه =